lidt godt at starte med
krydrede sydfranske oliven 45,-
vinterens barbajuans 75,-
coppa 65,-
sort trøffel tartine med valnøddesmør & rosmarin 145,-
confiteret andelever med sød muscat gelé 145,-
menu
østers
3 stk ”romégous str5” 100,-
3 stk ”gillardeau str4” 150,-
degustation démodé
3 eller 5 serveringer sammensat af køkkenet
serveres kun til hele bordet
3 retter 450,- / 5 retter 650,-
a la carte
forretter
rå tun & bitre salater i valnødde “vinaigrette” 185,-
artiskok & fennikel ”frikasse” med mandler, basilikum & saft af grønne druer 165,-
lun kartoffel ”salat” med sorte trøfler & parmesan 185,-
torsketunger med røget piment, hvidløg & krydret svinespæk 135,-
pàtes au pistou 135,-
kanin terrine med salvie 135,-
hovedretter
rødfisk med sorte oliven & vinter tomater 385,-
glaseret oksekæbe a la “daube de boeuf” 325,-
due stegt med varme krydderier, honning, korn & kerner 425,-
vesterhavstorsk “grand aioli” - til 2 personer 650,-
efterretter
udvalg af franske oste 145,-
pouligny-saint-pierre med grønne peberkorn, citrus & merian 95,-
brillat-savarin med roquette & sorte trøfler 145,-
sødt
pære sorbet med citronverbena & honning 85,-
æble bagt med rosmarin & laurbær, serveret med fed mælkesorbet 95,-
svesker trukket i rødvin, med lakridsrod, vanilje & sort peber 85,-
mørk chokoladetærte med hasselnøddepraline & havsalt 95,-
ændringer på menuen kan forekomme