démodé

lidt godt at starte med

krydrede sydfranske oliven 45,-

vinterens barbajuans 75,-

coppa 65,-

sort trøffel tartine med valnøddesmør & rosmarin 145,-

confiteret andelever med sød muscat gelé 145,-

menu

østers

3 stk ”romégous str5” 100,-

3 stk ”gillardeau str4” 150,-

degustation démodé

3 eller 5 serveringer sammensat af køkkenet

serveres kun til hele bordet

3 retter 450,- / 5 retter 650,-

a la carte

forretter

rå tun & bitre salater i valnødde “vinaigrette” 185,-

artiskok & fennikel ”frikasse” med mandler, basilikum & saft af grønne druer 165,-

lun kartoffel ”salat” med sorte trøfler & parmesan 185,-

torsketunger med røget piment, hvidløg & krydret svinespæk 135,-

pàtes au pistou 135,-

kanin terrine med salvie 135,-

hovedretter

rødfisk med sorte oliven & vinter tomater 385,-

glaseret oksekæbe a la “daube de boeuf” 325,-

due stegt med varme krydderier, honning, korn & kerner 425,-

vesterhavstorsk “grand aioli” - til 2 personer 650,-

efterretter

udvalg af franske oste 145,-

pouligny-saint-pierre med grønne peberkorn, citrus & merian 95,-

brillat-savarin med roquette & sorte trøfler 145,-

sødt

pære sorbet med citronverbena & honning 85,-

æble bagt med rosmarin & laurbær, serveret med fed mælkesorbet 95,-

svesker trukket i rødvin, med lakridsrod, vanilje & sort peber 85,-

mørk chokoladetærte med hasselnøddepraline & havsalt 95,-


ændringer på menuen kan forekomme