lidt godt at starte med
krydrede sydfranske oliven 65,-
barbajuans 85,-
coppa 125,-
hvid asparges tartine med valnøddesmør & ansjos 95,-
menu
østers
3 stk ”romégous str5” 100,-
3 stk ”monsieur jean-paul str4” 150,-
degustation démodé
3 eller 5 serveringer sammensat af køkkenet
serveres kun til hele bordet
3 retter 450,- / 5 retter 650,-
a la carte
forretter
artiskok & fennikel ”frikasse” med mandler, basilikum & saft af grønne druer 165,-
grønne asparges med ramsløg, havesyre & aioli 245,-
hvide asparges i “vinaigrette” & puré af bagte citroner 245,-
torsketunger stegt i svinefedt, røget piment & mild hvidløg 135,-
pàtes au pistou 135,-
ande terrine 135,-
hovedretter
rødfisk med sorte oliven & forårets første tomater 385,-
helstegt rødtunge a la “riviera” 485,-
glaseret oksekæbe a la “daube de boeuf” 325,-
ung due med morkler, roquette & friske bønner 465,-
efterretter
udvalg af franske oste 185,-
fåreost fra pyrenæerne i valnøddeolie 95,-
provencalsk gedeost & tørrede figner 95,-
sødt
citron sorbet med oliven olie & honning 85,-
île flottante med vanilje, praline rouges & sød piment 95,-
svesker trukket i rødvin, med lakridsrod, vanilje & sort peber 85,-
noah’s mandelkage i gul chartreuse 95,-
ændringer på menuen kan forekomme